~Raya Aidilfitri -Part 1..~

salam..
arini suda masuk ari ke-24 bln syawal.. korg da abes lom pose 6? rugi xpose 6 d bulan syawal ni.. byk fadilat dia.. ada lg 6ari so utk sape yg lom stat pon pose lg pose la yek:)
ni sy nk share sket gmba time ktorg raye ritu..even da lm tp nk share gk.hehe.. gmba mmpu mnceritakn sgalanye.hehe


yg ni time otw nk g masjed.. hepy x ktorg? hehe

ni pon dlm kete gk.. ni la satu2nye adek lelaki kami.. dia la racunnye,dia la penawarnye.. wutever it is we all luv them very much! :)

ni lak after smayang raye.. otw g kubur allahyarham atuk n nenek sblh abah.. kena rushing sket sbb ni kan ari jumaat..yg lelaki nk smayang jumaat lak.hehe

ni kami kt umah.. ngah siap2 coz nk g umh nenek sblh ma plak.. singgah umh kejap je ni.. utk sesi photoshoot n duit raye.hehe

kami berlima.. buah ati pengarang jantung ma n abah kami :)


ni time g ziarah atuk sdare.. kami de 2org lg atuk n ni yg plg rapat la.. atuk kndung da xde.. yg ni adek allahyarham atuk..
al-fatihah utk atuk2 kami n nenek kami


ni la antara pose2 gedikz adekku syg :)

ni satu2nye makcik yg skepale ngn kami..sengalans:p

ha nmpk umh kt blakang 2?2la umah atuk kami td.. ni da nk balek umh nenek da..dkt je..so kami jln kaki je.hehe
dr kiri dpn ke kiri blkg: abah, ma, umi (kakak ma), ayah long (abg sulong ma)


time ni lak kami ziarah nenek sdare..adek nenek la.. dia da xskuat dulu la.. bru lps kena strok.. suami nek mah (yg juga adek atuk kami) bru je meninggal sblm puasa ritu.. al-fatihah

ha yg tengah 2 la nenda kami.. dia pon da xsekuat dulu da.. mklum la da tua.. asek xsehat je.. doakn nenek sntesa sehat n pnjg umo ye.amiin

ni plak time g braye umh cik dah (adek ma).. yg tudung biru 2 ank sulong dia (amalina), tudg pupel anak ke-4 (amalia) n baby comel 2 amalin.. nk cte sket ni.. utk anak2 cik dah yg ke4 n baby 2, sy la yg bg nama dorg.. nur amalia husna, nur amalin iman.. yg 1st time 2 sy kecik2 lg xreti nk bg nama.so pakngah yg letak nm 2..n utk anak2 lelaki cik dah da de plhn nm.. yg pompuan je cikdah mintak tolg sy..bgga nih.hehe

ni la antara pic2 1st day kami.. after smyg jumaat kami ziarah n beraye umah famili sblh abah lak.. time ni xbgambo sgt.. sume da pnt.. kte smbung entry sok utk raye part 2 k:)

0 penerjah sejati:

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~