~..Norman-Memey xkawen lg rupenye..~

gamba of coz la curik kt google:p


salam..

sory la yek..aku bkn niat nak ngumpat di bulan mulia ni..tambah lg ni da pnghujung Ramadhan..

tp juz curious sket jek pasal sepasang kekaseh ni.. dolu2 dgr dorg ni kawen senyap2.. then arituh aku dengar2 lagi memey de kkaseh baru nak tinggalkan norman..

aku xlayan sgt cite artis ni..tp makcik aku la kaki kepoh..asal de gosip baru je ha mula la bangga2 cite kt aku.. aku dengar jola nak amek ati dia.hakhakhak

tp ni yang paleng2 latest r aku baca sdiri.. norman ngan cik memey kite 2 bakal tunang raye ke-4 ni.. kalo betol da jodoh dorg kite doa jela moga kekal n bhagia dunia akhirat..kawen bkn utk dunia je yek..

aku xsuke ngan dorg narnye..yela kalo awal2 dorg kapel dulu stat ngan mende2 baek xpe gk.ni starting pon da xbes..tambah g masalah ngan cik abby..sebab aku soka akak abby kite.hehe.. tp dgr nye abby pon da de pengganti..ye dok eh? aku pon xtau sgt tol x gosipan2 ini.. kite doakan moga dorg sume bahagia jela yek:)


currently mode: sok luse aku balek kampung nak bangga2 ngan macik aku psl kapel nih.hehe

0 penerjah sejati:

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~