~..entry xmenyempat..~

gabo godek2 google


salam..

da lama rasanye xcite psl diri sendiri.. sedikit bizi.. so masa yg ada pon membaca sedikit ilmu dan berkongsi ngan saudara2ku semua..

arini da 3hb..4hb balek kampung..horray! da lama tggu tau.. org laen sume da balek awal.. abes kelas 2 da de yg balek.. tp tpakse bkorban sket almaklum la adekku de test..kang aku balek awal nanges lak dia sorg2 kt KL nih.. pg sabtu ni pon de test g.. tp kami balek malam..

n utk makluman sesapa yg belom tau even aku tau almost sume tau yg tiket balek raye ke Pantai Timur ni selalu cepat abes, kami da beli tiket 2minggu sebelom puasa.. semangat x? 2pon da dapat tiket bas tambahan tau.. kito naik bas jah..xdop pitis eh nok naek flite.huhu

utk semua yg sudi menjengah blog ini terima kaseh byk2.. aku wat blog ni utk share ilmu..at least dapat la jugak saham akhirat ngan aku wat blog ni.. n utk sesape yg rasa nak share gak, silakan..

"sampaikanlah walau dengan satu ayat", Hadis..

bila da kt kampung nanti for sure lah bizi.. kalo sempat aku akan hupdate kan story mori life aku menjelang raye.. byk ni plan dalam pale otak nak wat bila blk nanti.. de dlm 5ari sebelom raye.. n cadangnye nak setelkan kemas umah sehari sblm raye.so mlm raye leh tdo awal n dpt bgn awal pg raye..

maklum r ma abah ku org bisnes.. bizi semedang jek.. nak kena tolong kt kedai gi nanti..besenye kami malam raye 2 la bru nk kemas umah.tdo pon cm xtdo r.huhu

pepun aku wish kt korg sume

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..

MAAF ZAHIR BATIN..

pada yg memandu, berhati2 di jalan raya.. don't drink n drive..puasa kan.ps buke bole la.hehe

0 penerjah sejati:

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~