~..syg kiut rini..~

hahaha
nak tgelak lak aku bila teringat.. tp dalam tgelak 2 hepy gk.. yela.. bkn senang sari suntok dia nak puji aku.. alaa kalo aku sendiri pon xdenye aku nak puji dia o sesape sari suntok.. ko pon same gak kn?

alkisahnye cenggini..
pagi tu incik aliff mintak aku teman dia g print kt serdang nuh haa.. dalam nak cepat siap aku men sarong jela tudung makcik arini 2.. kebetulan lak se-matching ngan baju yg aku baru beli 2 kt sogo sales ritu:p dari jauh g dia da wat muka pelik kt aku.. aku da agak da mesti dia nak gelakkan aku ni.. ye r.. sebelom ni dia de gtau aku dia xsyuke sgt org yg pakai tudung makcik 2.. alih2 aku sendiri yg pakai n pakai ngan dia lak 2.. tp paling xsangka dia puji lak aku konon2 aku kiut la.. aku nampk laen la.. yela cyg oi.. kan ko jugak yg xbg aku pakai dolu2.. xabes2 duk ulang ayat yg sama.. dari u sampai ler ke kedai print 2 n then otw balek pon ulang g.. even petang nak g bukak pose pon duk ulang lg.. saya segan la awak.. kadang2 awak 2 suke gurau ngan saya.. so saya anggap awak saje je nak kacau2 saya.. kan awak? kan3?? tapi dalam xnak terima pujian 2 aku syuke gak..hehe.. tanx sayang..

currently mode: blushing n happy:p

2 penerjah sejati:

aSmiDar said...

hihi..tdung ade awning tu kadg buat kita comel gak kan..
huhuh
jarang2

Aliffiena said...

asmidar : comel kn? bkn nye kte ni pmls nk pkai tdg mkcik arini 2..tp da trend.. kadg lawa lak bl pakei nye..cm sy.hakhakhak

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~