~..salahkah kami..~

sadiskan tajuk 2??

tol.. ati aku ni seddeyyy sgt3 bila diperlakukn cmni skali.. niatnye td smpy je umh nk col cayangku.. n pastu col ma aku.. n then ngadap buku blog ni nk cite btapa BESTnya g sogo td.. alih2 td wani adik aku col wt mood aku merudum jatuh menjunam ke curam yg paling dalam teros.. xde da feeling2 excited ke happy ke penat ke eh penat de lagi la n pe2 jela.. mood 2 sume da diganti ngan perasaan dipersalahkn tanpa sebab.. apa salah kami?? sedey sgt rasenye ati ni.. paling aku ksian wani r.. diri aku, aku xkesah sgt.. aku kuat kebal lg.. dia 2 jenis yg lemah smgt sket.. kang xmemasal leh gilo adek den 2.. eh mtk smpg malaikat 44.. Ya ALLAH, Kau jauhkanlah kami dari segala musibah dan malapetaka.. andai kami bersalah dalam hal ni, Kau ampunkanlah kami dan tunjukkan kami jalan yg benar.amiin..

dipendekkan cite, pe yg kami buat utk kebaikan dia mangsa keadaan tp dia lak menyalahkan kami sekarang ni.. aku pon xphm ngn dia.. pe la yg da masuk dlm pale otak bengong dia smpy dia sanggup wt ktorg mcm ni.. kami ni bkn org laen.. saudara sedarah dia gk.. kecewa tol aku ngn ko sorg ni.. kalo ikotkn ati marah setan aku nk je aku doa buruk2 kt ko.. tp aku blh berpikir ngan waras even otak aku da jadi maken mereng da skang ni g yg ko 2 bukan org laen ngan aku.. aku ngan ati murni setulus ati seluhur budi.hahaha doakan ko akan berubah menjadi lebih baek utk diri ko sendiri jugak pon masa depan ko.. pepun aku da nekad pasni even pe pon jadi kt ko aku xkan amek kesah sepatah haram pon.. p la ko mn pon ko nk p.. aku xkesah.. de aku kesah?? ko nak idop ke mampos ke.. suka ati ko la..

aku arap aku sempat lg btolkan pendapat dorang kt aku ngn wani.. aku xkesah sgt dorg pikir pe kt aku asalkn dorg da xsalahkn wani xmenjahanamkn otak adek aku 2 pk mende yg xpekdah ni da.. Ya ALLAH, Kau bantulah hambaMU ini dlm setiap jalan yg aku lalui.. Engkau Maha Penyayang lagi Maha Pengampun, Kau ampunkan dosa2 kami semua dan Kau tunjukkan siapa yg benar dan siapa yg salah dalam hal ni. amiin Ya Rabbal Aalamiin..

terima kasih yg teramat kt cayangku yg sudi dgr aku membebel xtentu pasal tadi time laen pon dia gak jadi mangsa.. aku tau mesti dia bosan layan aku.. tp nak xnak pon dia kena dgr gak.. naseb r jadi boypren aku..sape suruh?? kuang3.. tp td de 1part yg time dia bg pendapat 2 wat aku tergamam berpikir sekejap.. mcm btol pon de pe yg dia pikir 2.. tp ati aku susah nk caye.. sbb aku ni kalo pasal bomoh2 ni oppps da terlepas ckp.. ha 2 la yg dia kabo kat aku.. mybe de org jahat bengong tolol setan cuba nk mmbomohkn ktorang 2 pasal mende kecik leh jadi besar camni skali.. aku ni susah kebal sket nak caye pasal ni even da byk kali da terbukti depan mata aku n aku sendiri pon penah n still kena gk..

aku da xde mood da nak gelak2 skang.. otak ni da penat sgt3 pk psl mende bodoh ni.. aku arap aku dapat tdo ngan tenang malam ni.. pepehal balik sana nanti aku nak setelkan hal ni.. kang leh gilo lak aku pk menatang bodoh ni.. aku da lama xmengguna ayat kasar menyumpah seranah ni sejak aku skola rendah kottt tp sebab tetekan sgt ngan kejadian yg xdiduga ni wat ati ni bengong jadinye da xleh berpikir ngan betol.. sory la yek bukuku.. terima kasih tgn sudi bekejesama ngan otak karang kesimpulan cite utk arini.. sehingga kite bejumpe lagi..


currently mode: sedikit lega n nak tdo:)

0 penerjah sejati:

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~