~..kawan @ aku punyer cite..~

salam..

entry ni juz nak mluahkan perasaan aku yg geram amat kt member aku sorg ni..

cite nye lbey kurang cmni.. dia ni member baek rumet aku yg jugak merangkap kawan se-course aku.. ritu dia datang umh aku n nompang tdo kt katil ak.. aku xkesah pon ko nak nompang tdo kt katil aku.. tp yg aku hangin 1badan ni bila ko sepahkan tempat @ kawasan aku.. 2kali kott ko nompang n 2kali gk ko camtu..

1st time tu aku ley trima g sebab ko nk g interview pg 2 kn.. so maybe dlm ko kelam kabot nk siap2 2 ko lupe kemas katil aku n meja belaja aku.. so aku maafkan ko yg 2.. tp 2nd time pon sama gk.. ko ni memang jenis yg xreti menompang kot.. kawan! ko bila nompang wt cara nompang.. jaga2 la sket tempat aku.. aku tinggal ritu punye la kemas.. sekali smpy umah pg 2 tempat aku sepah.. memang kasi aku hangin r.. aku ni da r pantang org sepah2kan katil aku.. naseb ko 2 bkn kawan baek aku.. kwn2 baek aku yg 2org tu tau sgt da aku ni pantang katil ak disepahkan.. pastu lg meja aku- rambut bersepah.. kwn baek 2org ni sama je kn.. then almari kau pon sama.. ko nk nmpang cermin aku xkesah.. tp jgn la ko wt smpah kt almari aku.. time ko dtg dulu ko tinggalkn sisa ko sharp eyeliner ko.. kali ni lak ko sampahkn almari ak ngan rambut ko.tensi tol la ko ni..

aku da r penat angkut 2,3 beg then balik umah umah sepah.. ngan bilik air nya.. ngan rambut kt sinki.. kt lantai xyah ckp r.. tp lantai 2 ak leh trima.. da normal.. de hantu rmbut kt unah.haha ko ni kan.. hish.. cane la bila ko kawen nanti yek? cane la ko jaga umah tangga ko nanti? mybe sebab bkn umah ko kot 2 sebab ko tersepahkan.. kan3?? hish tetekan aku bila ingat pasal ni.. naseb baek pasni ko da xdtg da coz keje ko pack.. fuhh lega.. jahat lak rasenye.haha

currently mode: geram!

0 penerjah sejati:

Post a Comment

 
Copyright ©
~..dear diary..~